Projektstyring & Økonomi 2013 (dec)

Fredag: Vejret er imod mig, hvad gør jeg?

Radioen siger at en del af tog-trafikken i midtjylland er aflyst. Vejene er farbare i bil (er netop ankommet til skolen), men der er potentiale for kødannelse og glat føre. Ligeledes kan der være væltede træer på vejene.

Hvad er mulighederne for at tage prøven?

1) Kom på skolen. Vi starter med prøven 08.30

2) Ta prøven hjemmefra. For at gøre dette skal du sende en mail til mig inden 08:15 og sige at du tager den hjemmefra. I mailen må du gerne sikre at der står dit fulde navn samt dit telefonnummer så jeg kan fange dig (just-in-case). Prøven vil så blive sendt til dig pr. mail 08:30 og kan afleveres ved at sene mailen retur.

Hvis I har spørgsmål så ring eller skriv.

vh

Dann

—————————————————————–

Nedenfor følger det materiale der enten er brugt eller henvist til i forbindelse med faget Projektstyring & -økonomi på Århus Købmandsskole fra den 2. december til den 5. december 2014.

Bemærk at siden bliver beskyttet af et kodeord fredag klokken 16:00. Kodeordet er det lokale vi har været i i løbet af ugen.

Kontaktoplysninger:

Dann Bleeker Pedersen

29641668

dann [ snabel a ] bleeker-pedersen.dk

Mandag den 2. december

Slides brugt i undervisningen

Udleveret materiale om projektgeografi

Kompendiet kan jeg desværre ikke udlevere elektronisk, da jeg ikke har licens til elektronisk udlevering (det er ikke mig der har lavet det). Beklager!

Tirsdag den 3. december

Onsdag den 4. december

Torsdag den 5. december

Fredag den 6. december

Øvrigt materiale