Materiale til Projektstyring & Økonomi 2013

Kære deltager på Projektstyring & -økonomi 2013 på Århus Købmandsskole,

En fantastisk rejse nærmer sig sin afslutning. En rejse der startede med ønsket om at få lidt teori på projektledelse og som endte med begreber som kritisk vej, ETC, slack, usikkerhedsprocent og meget meget mere. For mig har det været en fantastisk uge. Både min forberedelse til ugen, vores fælles time og mine forberedelse om aftnen til dagen efter.

Jeg har sat stor pris på jeres engagement og jeres mange rigtig gode spørgsmål. I har til fulde levet op til mine forventninger – og lidt til.

Materialet fra ugen vil I altid kunne finde her på hjemmesiden. Husk på at det bliver beskyttet af et kodeord den 1.marts 2013. Kodeordet er det lokale vi var i med stort begyndelsesbogstav.

Hvis nu I ikke lige kan huske kodeordet, har et spørgsmål om projektledelse eller noget helt tredje som jeg kan hjælpe med, så må I endelig ikke tøve med at tage fat i mig. Det vi bare være en fornøjelse at tale med jer igen.

Tusind tak for forrygende uge.

Held og lykke med fagprøven.

Mange hilsner

Dann Bleeker Pedersen